2021-08-24
而家食任食打邊爐,好少會唔限時,而德興就係例外。星期日既晚餐任食,都唔少人,位位連加一219。湯底都幾多選擇,我地就揀左松露雞湯底。點餐紙既食物唔算多,一般既牛、豬、雞都有,仲有羊、手打丸,青口、帶子片,都幾豐富。除左點餐紙之外,佢有個自助區都有好多款食物比人選擇,好似牛肚、豬肚、牛柏葉、丸呀、魚皮果D都有,而且可能人流多,唔會覺得擺好耐,佢亦都見冇曬既話會好快refill. Service 唔錯,點既野亦都好快就到,不過我地本身都食得唔多野。飲品方面,就有可樂啤酒菜蜜,都叫不過不失。而且仲有一人一杯movenpick 雪糕送,同一人一個oxyair 口罩。如果想同friend 坐耐D又想打下邊爐,都係一個可以既選擇。