今次就嚟試下個鴛鴦鍋😏要咗麻辣牛肉同藥膳蟲草花桃膠養生雞鍋🤤不過我哋四個人都覺得小辣其實都唔係好辣,可能中辣會好少少🤣追求刺激多啲,蟲草花個個湯底都比較清,我哋都係鐘意濃味多啲😂------------------------------每兩位會送一碟肉,我哋要曬兩碟手切安格斯牛頸脊肥牛片🤤啲肉質係幾靚😍手工丸拼盤真係好吸引😆😆------------------------------最鐘意係個鹹蛋黄墨魚丸同安格斯麻辣牛丸😝墨魚丸好彈牙🤩墨魚汁鳥結糖都好特別🤓🤓而且飲品都好多選擇,淨係珍珠奶茶都有幾款,水果茶又超級大杯😂😂一個人飲成Jar咁,一啲都唔hea🤩無限時$318未計加一💕性價比都幾好🥳

• 101特選手工火鍋拼盤