2020-07-06
💥Classic Eggs Benedict $118蛋控嘅我嚟到梗係食個egg benedict😍流心蛋生熟度啱啱好,切開嗰陣望住蛋液從蛋白薄膜般嘅外層流落muffin度真係好治癒💕美中不足係塊煙三文魚真係好咸🤢配埋無乜牛油香同檸檬香而只有咸味嘅荷蘭醬,連重口味人士都表示覺得好咸🙈反而個muffin就好重牛油味😍似係啱啱煎起,唔係擺咗好耐擺到韌嗰隻😚香脆可口之餘內裏亦保留鬆軟口感😋沙律比想像中多,所以呢個價錢其實算合理👍評分: 7.8/10 😍💥Honey Latte $45雖然佢話自己有蜜糖,但就唔係好飲得出蜜糖香🤔反而似落咗好多糖嘅latte🤣不過又唔會話甜到哽喉,可以接受😊咖啡普通,味淡而唔太苦澀,幾適合平時唔太飲咖啡嘅人😆不過鐘意享受咖啡香嘅就未必滿意啦🙈但我想講佢個拉花公仔真係好!得!意!!😍😍我本身以為佢會跟返menu個公仔,但原來唔係🤣不過唔緊要,呢隻熊仔都夠哂qq打卡一流💕💕評分: 7.3/10 😚我係平日大約4點幾去嘅,鋪頭差唔多滿座但出面無人等緊。店員亦無話有限時👍想坐多陣都無問題唔會催你走🙈但好搞笑嘅一樣野係店員唔催你亦都唔多會理你,唔會特別過嚟幫你收食完嘅野🤣
評分: 7.8/10 😍
💥Honey Latte $45
評分: 7.3/10 😚
我係平日大約4點幾去嘅,鋪頭差唔多滿座但出面無人等緊。店員亦無話有限時👍想坐多陣都無問題唔會催你走🙈但好搞笑嘅一樣野係店員唔催你亦都唔多會理你,唔會特別過嚟幫你收食完嘅野🤣不過唔緊要啦,cafe都係hea下嘅地方啫😚👌
(感謝睇到呢度嘅你❤)
美味度👅: 7.5/10
性價比💕: 7.5/10