呢間韓燒店主打無煙燒肉 食嘅時候冇其他韓燒店咁熱😎食完之後個身又冇油煙味🚬仲係以實驗室為主題 裝修風格令人耳目一新🧪最緊要係佢嘅午市放題真係好抵食🥰而且一落order 店員就好快送上食物👍🏻.📌午市無煙燒肉放題 $138 🐷韓式五花肉係好薄切 肥瘦適中 有入口即融嘅感覺🐷韓式五花腩豬味幾濃 肥肉同瘦肉間住間住 食落一啲都唔油膩🐷蜜糖排骨同秘製豬肋骨都係甜甜地 而且肉質好軟淋🐔韓式醬燒雞腎食落好爽口 加埋個甜甜地嘅醬汁好好食 🐔韓式甜辣雞翼嘅甜辣調得啱啱好 好肥美幾好食🐔青檸燒雞扒超級嫩滑 仲好juicy🍲豆腐湯真係幾辣 連平時好食得辣嘅朋友都話辣 豆腐係好滑嘅軟豆腐任食吧有炸物, 甜品, 蔬菜, 沙律, 青瓜, 泡菜炸物: 炸薯條外脆內軟 唔會炸到好乾身🍟炸麥樂雞外皮脆卜卜但炸皮偏厚 味道同平時放題嘅麥樂雞差唔多🍗炸飯團幾特別 外皮香脆而入面嘅飯就軟綿綿🍙 炸香蕉個香蕉味超濃 鍾意食香蕉嘅可以試吓🍌🍬棉花糖味道同平時嘅一樣🍫布朗尼食落唔會好甜 係唔知點解有少少鹹鹹地🥗沙律菜好新鮮 加左柚子醬令人更開胃🥒韓式前菜嘅青瓜同泡菜都比較鹹🍓士多啤梨梳打 飲落都幾甜 熱情果梳打就酸酸甜甜幾清新

📌午市無煙燒肉放題 $138
🐷韓式五花肉係好薄切 肥瘦適中 有入口即融嘅感覺
🐷韓式五花腩豬味幾濃 肥肉同瘦肉間住間住 食落一啲都唔油膩
🐷蜜糖排骨同秘製豬肋骨都係甜甜地 而且肉質好軟淋
🐔韓式醬燒雞腎食落好爽口 加埋個甜甜地嘅醬汁好好食
🐔韓式甜辣雞翼嘅甜辣調得啱啱好 好肥美幾好食
🐔青檸燒雞扒超級嫩滑 仲好juicy

豆腐湯

任食吧有炸物, 甜品, 蔬菜, 沙律, 青瓜, 泡菜
🍬棉花糖味道同平時嘅一樣
🍫布朗尼食落唔會好甜 係唔知點解有少少鹹鹹地