聖誕前一定約埋好友去食聖誕大餐🎄✨️同大家分享早前帝逸酒店「可口可樂」無限饗樂聖誕盛宴主題自助餐🍽現場有多款可樂主題的鹹甜美饌,還有可口可樂精心設計的打卡位📸可樂迷絕對不能錯過😍自助晚餐食物非常豐富🤩有即開生蠔、冰鎮龍蝦、麵包蟹、生鮮刺身、還有270 呎的自助餐桌上羅列一系列特色美饌及逾 60 款環球美食,包括蒜蓉蒸龍蝦、香草燒羊架、焗原條三文魚柳、各款日式串燒、大蝦串燒、和牛海膽壽司等...自助餐逢星期五至日更有師傅即席獻技🔥現場展示鐵板炒蟹及將日本原條直送、重約 6 公斤的油甘魚即剖解體😍真喺視覺及味覺的雙重享受👏厚切油甘魚非常鮮甜,鐵板炒蟹非常惹味😋當晚即開生蠔都好新鮮🦪另外海鮮粥都非常推薦大家。講明可樂主題😀除了有特色美食可樂豉油雞,可樂炆牛肋條,還有可樂造型的精緻香蕉朱古力蛋糕及栗子戚風忌廉蛋糕,以及清爽的小青檸可樂雪葩等。。另外有我至愛多款榴槤甜品🤤 有聖誕果子餡餅、聖誕薑餅、栗子蜜柑啫喱禮物盒,及特別造型的杏仁糖樹頭蛋糕,賣相令人眼前一亮🤩真喺滿足哂大小朋友啊!
聖誕前一定約埋好友去食聖誕大餐🎄✨️

2024-12-20