2022-08-09
相信大家對呢間餐廳都唔會太陌生😌 你都一定會食過🤭 短短幾年已經分店林立 對上一次食已經係兩年前嘅事 🤭今次攞籌等咗一個鐘九個字 🙃好彩商場入面有野行 所以都未等到唔耐煩🙈 但60分鐘速食係滿足係值得既👍 麻辣赤蝦壽司 係本人至愛 食咗三碟😋大大隻赤蝦上面有炸洋蔥絲 配埋少少辣嘅沙律醬🤤 超級夾!勁好食! 而且赤蝦又彈牙又新鮮 12蚊一件 性價比極高🔥另外想特別介紹嘅係螢光魷魚軍艦壽司 出去食omakase都係畀螢光魷魚你 但估唔到壽司郎都有螢光魷魚 雖然同omakase既高檔食材相比仲有一段距離 但係壽司郎既螢光魷魚質素完全高於壽司嘅價值! 係驚喜同出色🤩另外 水蜜桃芭菲亦係必食之選😁 日本空運嘅水蜜桃清甜可口 再配牛奶雪糕 又香濃又滑 😋而且只係32蚊超值 👍雖然要等枱等好耐但係食完都會覺得好滿足同食物質素係值得既! 其實間唔中食一次都幾好呀🧡
對上一次食已經係兩年前嘅事 🤭今次攞籌等咗一個鐘九個字 🙃
麻辣赤蝦壽司 係本人至愛 食咗三碟😋