2020-03-29 2642 瀏覽
因為要減少堂食既關係 大家都食多左外賣 今日用外賣自取app搵到呢一間餐廳 揚英蒲 聽個名好特別 而且係食無骨豉油雞 就試下好無味餐廳店面細細 無堂食位置 應該主力做外賣 但一入到去都可以見到捧場客不少因為用app落單既關係 所以行到餐廳基本上就已經準備好 無骨豉油雞飯$60雖則就咁睇相好似唔係好多 其實佢個底入面有好多飯 飯都沾左無骨雞既甜豉油汁 好好食 雞肉就真係完全無骨 而且都算滑 偶爾有一兩舊麻麻 如果想要滑d既部份可以加40蚊做雞脾 我估個飯會再好食d 飯隔離會有d醃既白蘿蔔跟埋 醃得好入味 好中意食 如果可以跟多d就仲好本身叫飯就無餐 佢有湯同茶可以加 我無加到去左附近士多買左罐可樂 食起上黎就仲爽支持小店

因為用app落單既關係 所以行到餐廳基本上就已經準備好

無骨豉油雞飯$60

支持小店
15 分鐘 (外賣自取)
  • 無骨豉油雞飯