(非會員)
2010-07-16 2 瀏覽
琴晚睇完戲同女朋友去呢間食飯, 結果係食完之後勁飽, 因為臨尾食左成肚氣!!話說我睇左之前的食家留言, 見到呢度都好似唔錯, 的比例比 多d, 於是決定去try try.係唔使等位的情況下我地好快入座, 是晚餐單如下:me: 香茅雞翼湯粉baby: 生牛肉+牛腩湯粉小食: 鮮蝦米紙卷落單後冇耐, 店員已經黎錯野食, 比左2個生牛肉湯粉我地, 但其實係隔離台嗌的, 算啦, 我地都冇乜野。之後我地的order到左。 食物水準一般, 唔好有咁大期望; 即使我地有十分肚餓, 食物都感動唔到我地, 只係食完覺得, okay啦, 飽囉。食完坐多一陣賣單, 呢下經典。張單total $173, 我地比$180, 咁正常情況底下都要找錢, 或者你問下我地需唔需要找錢啦, 點知店員a拎左$180走, 就冇返轉頭, 繼續做自己野。咁我心諗, 咁的service都好唔okay, 於是就問店員a幾時找錢啦, 佢比左一副「有冇搞錯呀」的表情我之後, 就氣沖沖咁行番去cashier啦。我諗諗下記得餐牌的價錢好似冇咁貴, 於是我諗住佢番來之後叫佢幫忙比張單我check check.ok, 錢到左, 我就開口唔該

話說我睇左之前的食家留言, 見到呢度都好似唔錯,
的比例比
多d, 於是決定去try try.

係唔使等位的情況下我地好快入座, 是晚餐單如下:

me: 香茅雞翼湯粉
baby: 生牛肉+牛腩湯粉
小食: 鮮蝦米紙卷

ok, 錢到左, 我就開口唔該佢比張要單我, 哈, 呢佢係「乜你咁x煩家」的面口, 又衝返去cashier度開單。我地對完單覺得冇問題啦, 唔該晒, 諗住起身走, 店員a即刻擋住我, 同我講「呢張單係print比你家!!!」我同我女朋友同佢講左3次話我地「唔要張單呀」, 佢都係咁repeat話張單係print比我地, 仲企圖「質」比我, 呢個服務態度真係好有問題!!!!!!!!!!!

最後我地係唔理佢, 走左出去。
然後我地兩個就張佢擺左上黑名單啦~~~~~~~!!!

唔怪之得冇人等位啦@!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-07-15