2009-06-05 44 瀏覽
最近生日,好友約了我到這邊dinner上到去環境都ok,可能早冇乜人la老細同我個fd算認識,所以招呼都ok ge..不過後來多人就差d了,叫了一個餐要吹佢先來食物方面,味道都ok,但真係太少..少到食完好似冇食過咁食飯食唔飽對我黎講係好慘ga lor!!我們叫了2個意粉,一個係seafood意粉,一個係拿破倫意粉加一個豬頸肉飯意粉ok好食,拿破倫意粉幾spicy,o岩我!!但食幾啖就食完另一個意粉有cheese果,所以都ok豬頸肉飯就冇食,,我見飯ge份量ok,但豬頸肉就得4塊....真係呢不過比喊臉主要係因為果度個個都食煙,一度食飯一度食2手煙...好辛苦乜唔係食市禁煙ga咩??走果陣頭髮同3都勁臭lor!!!最後有一大班人唱k,真係好嘈,所有食完坐多陣都係走了..諗住cafe係舒服寧靜可以同fd chat下,雖然老細唔會趕人走,但d2手1煙同唱k音量就辛苦到我唔想逗留!!!
最近生日,好友約了我到這邊dinner
上到去環境都ok,可能早冇乜人la
老細同我個fd算認識,所以招呼都ok ge..
不過後來多人就差d了,叫了一個餐要吹佢先來

食物方面,味道都ok,但真係太少..少到食完好似冇食過咁

食飯食唔飽對我黎講係好慘ga lor!!

另一個意粉有cheese果,所以都ok

乜唔係食市禁煙ga咩??走果陣頭髮同3都勁臭lor!!!
最後有一大班人唱k,真係好嘈,所有食完坐多陣都係走了..

2009-05-27
慶祝紀念