2017-10-02
煙花,應該和誰看!從未如此感覺.......失望!國興一家人去看煙花,估吾到會咁樣.........一心見到餐廳名稱以為同以前灣仔那間有名的餐廳是同一老闆,諗住食物水準同服務會有質素,點知好好好好好好好失望!我是一星期前23/9打電話訂位的,當時我double confirm 兩次1/10晚上是否有特別menu, 接缐生肯定的回答我1/10晚上無minimum charge亦沒有special menu! 點知到今晚一坐底,餐牌只有, only 只有4款分別由$568-$628 的dinner menu選擇,已經覺得中伏。以前灣仔那間有花膠扒的.......唉!連在牆上黑板所寫的$68蚊一隻生蠔同埋$85的鵝肝也在7:15分話全部售罄喎!其實係大平吾賣吧!我們3個大人一個細路叫咗3個set, 分別是牛扒,羊架及龍蝦沙拉。份量真的很細,並不是精緻小巧所以portion 細,而是塊扒像快餐店水準及很細塊。仲要上菜上錯豬扒,爲免麻煩,我們都沒有反影及換餐了。這晚上除咗煙花漂亮⋯⋯沒有可取的!
國興一家人去看煙花,估吾到會咁樣.........
這晚上除咗煙花漂亮⋯⋯沒有可取的!