餐廳: 牛角Buffet (雅蘭中心)
資訊:

2022-05-30 2718 瀏覽
第一次去牛角食buffet 又興奮又期待嗰日紅日下晝大約三四點 好開心估唔到Walk in都有位 一行到入去 煙霧離漫 真係好想掉頭走 有一刻懷疑過其實佢哋有冇開個通風系統 所以食得幾辛苦 不斷吸啲煙 好想知係旺角呢間分店係咁定其他都一樣係咁揀咗lv3 覺得個SRF牛又真係幾唔錯幾好食 所以主要都係叫SRF 黎食 其他嘢正正常常都唔錯飲品方面好少選擇 得啲汽水 同埋啲極度甜嘅果汁(好難飲)雪糕亦都唔吸引 加埋一 四百幾蚊一個人 中規中矩啦
第一次去牛角食buffet 又興奮又期待

加埋一 四百幾蚊一個人 中規中矩啦