2021-06-04 116 瀏覽
久違了的咖啡灣,今次來到有一種煥然一新的感覺,因為除了餐牌有少少不同外,睇得出廚師會花心思去裝飾每道菜式,令外觀更吸睛,唔講咁多馬上想睇睇。軟殼蟹黑松露忌廉意粉見到滿滿的黑松露醬汁圍住意粉,已經好驚喜,搬開軟殼蟹後發現下面放了很多黑松露,份量多到足夠每條意粉都可沾滿,真的一點都不吝嗇。另外,軟殼蟹一點都唔油膩仲好脆好香口。手作經典和牛漢堡睇落去細細個的漢堡包,估唔到入面塊和牛漢堡是有厚度的,鮮嫩多汁而且有入口即溶的感覺。這個漢堡有驚喜。綠色力量-Oreo抹茶窩夫一見到呢個新款甜品就知道係必點,因為除了有我喜愛的Oreo 外,仲有抹茶味的窩夫,熱辣辣窩夫外脆內軟,而且賣相非常吸引。喜歡抹茶的朋友真的不要錯過!

軟殼蟹黑松露忌廉意粉

手作經典和牛漢堡