2018-02-06 113 瀏覽
我好少寫負評的,但呢間照騙到令我超嬲其實呢間開張第一日我已去幫襯。 係食蜜瓜西米撈的。 果時我有入一個屯門飲食谷的。 果次真心好食,食完我仲上谷介紹。之後幾個月左右有谷友去完食其他西米撈再上谷寫,佢地係批評的。 為左求真。我再去食過,西米已不再是剛開張時的分開上,味道也跌哂watt. 我都有上谷寫左分別,仲有同一味甜品2次食時的相做比較,分別一眼睇晒。之後我無去好耐。去年夏天,我家姐行過時去,我再叫西米撈,水準回復開張時,西米都係番分開上。 我估佢地有人在谷內見到轉番好。今日行過,比呢張poster 吸引入去入去再看幾錢39蚊杏仁燉蛋白,真心貴,但見佢有原片杏仁,認為價錢還可以就叫了上菜原片杏仁無影,成本5蚊都無膠兜上,一食就知煮定哂入microwave 番叮出來的無心機整就不要開店了。呢間以後不幫襯。
我好少寫負評的,但呢間照騙到令我超嬲

今日行過,比呢張poster 吸引入去

入去再看幾錢

上菜

原片杏仁無影,成本5蚊都無

膠兜上,一食就知煮定哂入microwave 番叮出來的

無心機整就不要開店了。

呢間以後不幫襯。