2019-01-20 99 瀏覽
德豐係深水埗開咗咁耐,平日都好多人,今日係第一次食,等咗一陣位就有喇,入去見到有飯有意粉,即刻諗起某個飲食節目講唔同地方既便當,有一集訪問藝人冰室,問過冰室同茶餐廳分別,老闆話以前只係有冰室,而且只會提供簡單食物,而唔會有意粉同飯,後期D人覺得冰室唔夠多選擇,所以出現茶餐廳,會有飯同意粉,所以分別就係呢樣。入正題,本來想叫個招牌餐既煲仔飯,但見有西多士,就試一試,幾香幾脆,最緊要大份,味道都好好,而且有好多脆既位,全個西多士嘅表面都鋪滿牛油😍 然後煎香,香脆好味👍🏻 十分惹味味都唔錯奶茶都好好飲另外佢個煲仔飯OK. 因為次次都賣晒~ 今次早啲嚟,終於食到喇😍 果然係非常好味😋 每一淡飯都好夠味, 忍唔住食完一啖又一啖,冬天凍冰冰,熱辣辣咁食就最啱喇,食左一半真係覺得好夠味同好多飯焦,証明真係焗落去,魚肉都幾滑,外脆內軟,魚肉夠香而且唔太濃味,適合普羅大眾,份量一定夠飽。整體合格,對於我呢D打工仔黎講都唔貴。

味都唔錯
奶茶都好好飲

整體合格,對於我呢D打工仔黎講都唔貴。