之前食過佢地出名嘅三眼仔飯,真心唔錯。今次想試下佢地嘅沙嗲牛肉,睇下係咪都咁有料到。沙嗲牛肉煲仔麵($46):比個名煲仔麵吸引住,想睇下用砂鍋煮公仔麵係咪真係好食啲。一上台個麵仲係滾緊,熱辣辣睇落幾吸引🤩。有啲可惜嘅係食落其實冇乜特別,同埋個麵唔算好彈牙(不過都要怪我地影相影耐左少少😂)。值得一讚嘅係沙嗲牛肉嘅份量唔少,而肉質就正常。沙嗲牛肉撈丁($46):撈丁嘅麵質比煲仔麵爽口,而且醬汁味道更濃郁,兩者比較下我地會覺得撈丁好食啲。西多士 ($26):本來諗住入黎就咁食沙嗲牛肉麵,點知睇餐牌嗰陣比西多士吸引住。雖然西多士係油炸食物,但依度嘅西多士食落冇乜油膩嘅感覺,算比較乾身,感覺上健康少少😂 下次再黎應該會食返三眼仔飯🙈 ,都係佢地皇牌嘅食物最好食😌

下次再黎應該會食返三眼仔飯🙈 ,都係佢地皇牌嘅食物最好食😌
外賣送餐