2024-12-17
同朋友約食生日飯,網上見都多人講呢間,話好打卡喎~就黎試試佢!一出lift就係藍色星星everywhere,暗暗嘅環境,幾有情調嘅餐牌打開都係發光嘅,夠曬gimmick,不過要坐發光波波位就要再早啲book,好似仲要有最低消費,詳情要問番餐廳。先黎個前菜,炸魷魚,見到白雪雪仲以為黎錯,點知真係脆嘅😂加埋檸檬汁,唔錯喎!特別然後係火焰餃子~menu上有其他pizza睇落都好吸引,但餃子pizza得一款味,一場黎到梗係要試架啦🤭倒酒精!放火!殺下手機storage熄左火切開倒是冇咩特別,皮係脆嘅,餡料就都有芝士味,但偏淡口。如果冇特別想放火打卡可以試其他味嘅pizza牛唔錯!嫩口有牛味,不過因為唔夠打卡😂冇咩記憶點。另外嗌嘅薯條有松露醬另上~脆口唔油粗薯~一條接一條咁忍唔住食曬,正!然後就係生日環節🫶🏻以為就係蛋糕咁簡單?no no~蛋糕打開前係又放左個火架!😂覺得自己係hunger game女主角,火屬性滿滿,係好打卡的蛋糕都好食慶祝係個好選擇!
然後就係生日環節🫶🏻以為就係蛋糕咁簡單?no no~
蛋糕都好食
慶祝係個好選擇!