2024-10-05
最近全城熱話當然係香港有2隻熊貓bb出世,goobne chicken推出左可愛嘅熊貓主題套餐,餐廳仲佈置左好多熊貓公仔🐼🎏Couple set ($370)有自選口味烤雞一隻、半份鐵板海鮮煎餅、熊貓Rita飲品一杯同熊貓小擺設1個。喜歡熊貓的朋友不要錯過! 我地2人去食所以另外加多左杯signature ge 鯊魚飲品🦈🎏熊貓Rita (有酒精飲品 or 無酒精)杯上有一隻好可愛嘅熊貓杯緣子加上竹嘅紙飲筒,好似熊貓係到飲緊野咁有酒精係somersby 蘋果味無酒精係香蕉沙冰 平時好少有香蕉味嘅飲品,很特別🎏烤雞一隻必食蜜糖香滑烤雞!蜜糖芥茉汁烤焗,甜甜地好好食肉質好滑同juicy🎏鐵板海鮮煎餅 (半份)煎餅好足料有蝦魷魚蛤蜊等海鮮,邊位煎到好脆脆,點埋秘製醬汁食,好惹味🎏熊貓小擺設原來有3款熊貓小擺設,以盲盒形式俾大家抽,希望大家都抽到自己鍾意嘅一款🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏Goobne Chicken (荃新天地) (荃灣)荃灣楊屋道1號荃新天地地下G29號舖
🎏Couple set ($370)
🎏熊貓Rita (有酒精飲品 or 無酒精)
有酒精係somersby 蘋果味
無酒精係香蕉沙冰 平時好少有香蕉味嘅飲品,很特別
🎏烤雞一隻
必食蜜糖香滑烤雞!
蜜糖芥茉汁烤焗,甜甜地好好食
肉質好滑同juicy
🎏鐵板海鮮煎餅 (半份)
🎏熊貓小擺設
🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏
Goobne Chicken (荃新天地) (荃灣)
荃灣楊屋道1號荃新天地地下G29號舖