餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2024-06-14 460 瀏覽
一個月都會食幾次魚一,不過最近減少了,係因為用餐嘅體驗越嚟越差,質素越嚟越下降,諗住都係人有失手,所以都有俾機會佢講返正題,其實佢啲刺身都正正常常,如果想食刺身嘅朋友,都不妨一試,但係講到「熟食」就真係唔得🚫牛油果軟殼蟹卷:個牛油果係見到起黑邊,軟殼蟹係林嘅,唔脆,而且等上菜都等咗20分鐘蒸蛋:佢味道真係唔係話特別好食嘅蒸水蛋,蒸蛋相對地杰身,無蛋香味,最重要係佢唔熱。。只不過氣溫燒雞翼及西京燒:兩個擺埋一齊寫,係因為佢燒得一啲都唔乾身,鍾意食燒物嘅朋友,真係可以skip咗呢一間唔知點解熟食廚房部咁出事,搞到我朋友都唔想再俾機會佢食。。

牛油果軟殼蟹卷:

蒸蛋:

燒雞翼及西京燒:

唔知點解熟食廚房部咁出事,搞到我朋友都唔想再俾機會佢食。。