雅苑座

The Greenery
餐廳: 雅苑座
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-05-28 2874 瀏覽
閒日夜晚同媽媽黎補祝母親節,幾星期前訂位,用左openrice 嘅coupon 有七折。六點半已經黎到,明明打去訂位嗰陣話要中間啲位,去到佢安排我坐側邊啲位,不過我講完佢都安排返靠中間可以望到上面啲酒店房嗰啲位比我。跟住佢派左張咭仔比我地拎一人一份嘅釀蟹蓋,個樣好唔錯,食落好一般,又鞋,又夾住啲蟹殼,食左幾啖已經唔想食。跟住去左拎啲海鮮食,拎左龍蝦同蝦,龍蝦其實冇味,諗住蝦會好啲,點知都係冇味。。。。對比返早一個月去灣仔Renaissance 食蒸龍蝦同蝦都比呢邊新鮮同好食好多。。。。跟住見到有蟹蓋,拎左個食,好多膏好好食,但食過一次成晚已經見唔返,得啲蟹腳。其他凍海鮮都冇拎黎食,望落都麻麻地。反而我覺得佢熟食好多款,羊架、煎三文魚同咖哩係最好食,咖哩仲有我最愛嘅胡椒餅,另外比較特別係鴨肝大阪燒,味道都唔錯,串燒反而失色,佢燒好晒擺喺度又凍晒,牛舌比較薄,味道普通。魚生望落都好一般,冇食。總括黎講,環境係好好,但凍海鮮就麻麻地,比起黎熟食好食好多,有啲失望,折左係幾平,但原價黎食應該唔會了。呢個價錢有更多更好嘅選擇。

魚生望落都好一般,冇食。