2022-06-21 185 瀏覽
雞泡魚乾: 甜甜地,有啲鹹香,煙煙韌韌,不經不覺,一條一條好快就食晒香蔥吞拿魚腩卷: 去食日本菜見到的話,我都必定會點的菜式,呢度會將吞拿魚碎放喺飯上面,大大地滿足到想食多啲吞拿魚碎又唔想食咁多飯嘅我牛油果軟殼蟹卷Dx : 店員(後尾先知道其實係店長)好強調個Dx只係想區分以前有另一隻舊款嘅版本,好搞笑,佢仲同我地講側邊啲粉紅色唔係淨係用來裝飾,係真的可以點埋個卷一齊食,我地兩個都好鍾意,有少少食糭嘅感覺照燒雞串燒: 照燒得好香,雞肉一啲都唔韌,好味,但係個人意見可以比少啲汁雞皮串燒: 呢個燒得脆卜卜,勁香口,會令人想食完一串又再一串甘栗芋頭薯餅: 炸得幾香,熱辣辣,食入口好香甜,不過當做甜品會比較適合廣島蠔味噌鍋: 今天晚上的主菜,簡單嘅調味,突顯到廣島蠔味道,放咗好多菜喺煲入面,夠晒營養,滿足晒要食好多菜嘅我哋

香蔥吞拿魚腩卷

牛油果軟殼蟹卷Dx

牛油果軟殼蟹卷Dx : 店員(後尾先知道其實係店長

廣島蠔味噌鍋

題外話/補充資料: 本身冇寫食評的習慣,所以開頭食咗有啲嘢食都冇點樣影相,但眼見店長真的超級熱誠熱心咁去介紹每一樣食物,中途仲會問食物啲調味啱唔啱心水,傾咗幾句同友人都覺得佢都幾有心做,所以決定幫佢忙寫幾句,支持一下小店
2022-06-13
用餐優惠