2019-06-26
平時都知大角咀出名多隱世小店,上次經過比呢間新開既西式餐廳既裝修吸引左,好有格調🤩依家打電話book枱仲免+1服務費添一入到去員工就好友善招待我地入座😍(服務真係好好~)呢間餐廳都係主打dinner set可以揀 (奉送餐湯, 甜品同沙律 coffee or tea), 岩哂我呢種懶人唔鐘意諗咁多😛仲有其他小食不過本身打算唔夠飽嘅時候可以再order ,不過最後撐着肚皮走🙈餐湯賣相好出色 味道岩岩好👍🏻 沙律入面水果都好甜🍉🍈 因為冇諗過會有蒜蓉包 加分😍我叫左黑松露海鮮意大利飯 $168 (聽到隔黎枱話好好味所以試下😆) 食落每一啖都有淡淡黑松露,唔會好膩,材料好豐富 蘑菇都份量好足。食完哂可以揀甜品,未必日日都一樣,我道揀左牛奶布丁🍮 味道適中 唔會好heavy😋 整體黎講唔算貴 而且食物同服務都值得一贊
一入到去員工就好友善招待我地入座😍(服務真係好好~)
整體黎講唔算貴 而且食物同服務都值得一贊