2019-02-22
今晚去咗荔枝角工業區搵嘢食,食咗一間好好味嘅burger餐廳!未夠七點鐘去到,餐廳比較冷清,不過七點過後就開始熱鬧~裝修簡簡單單,有啲工業風嘅感覺,窗外面望住D2 Place Two。餐牌有各種唔同嘅漢堡,最吸引嘅就係熱溶Raclette cheese burger!點左餐之後,大約10分鐘就有嘢食!呢個burger睇落平平無奇,其實入面個漢堡扒係有流心芝士餡Juicy又好味嘅漢堡扒下面仲有洋蔥同火箭菜,令到成個burger更加健康之後就到我最期待嘅burger!侍應放低個包之後,會拎一舊熱溶嘅芝士黎,搽一大Pat喺個burger上面!真係邪惡到爆炸呢個就係製成品,要趁熱食㗎,唔係啲芝士凍左就冇咁正!!呢個burger好有份量:有大量芝士、肉腸、漢堡扒、仲有炸薯餅,超級飽肚!超級滿足漢堡扒非常多汁,配埋香脆嘅薯餅,口感味道都非常豐富!之後仲點咗個小食四隻炸雞鎚,炸得好香脆!食完咁多熱氣野,飲番杯蘋果茶先得,酸酸甜甜咁,幾消滯!呢度地方好方便,地鐵站行過嚟只需要5分鐘,而且晚市都唔限時,地方又闊落,可以慢慢坐,下次大班朋友可以再嚟呢度,試吓今次冇食到嘅未來漢堡!
未夠七點鐘去到,餐廳比較冷清,不過七點過後就開始熱鬧~
點左餐之後,大約10分鐘就有嘢食!
之後就到我最期待嘅burger!
呢個就係製成品,要趁熱食㗎,唔係啲芝士凍左就冇咁正!!
漢堡扒非常多汁,配埋香脆嘅薯餅,口感味道都非常豐富!
之後仲點咗個小食
四隻炸雞鎚,炸得好香脆!
食完咁多熱氣野,飲番杯蘋果茶先得,酸酸甜甜咁,幾消滯!