2018-09-07 239 瀏覽
Ikea真心好聰明,知道客人平時行黎行去睇傢俬行到攰,加咗個美食站,簡直係好細心👍🏻🤣 前牌同左屋企人去搞搬屋嘅嘢!所以要去宜家傢俬睇傢俬兼買日用品!九龍灣嘅宜家傢俬都算幾大!轉來轉去都好多野睇~ 我同我屋企人行左個幾鐘左右,揀得7788 ,最後比完錢見到有速美食站,就衝左過去睇下有啲咩小食!其實之前都有食過,不過好耐冇嚟過,結果發現超級抵嘅熱狗餐都仲喺度👏🏻 佢係有熱狗一個,大大件,同埋汽水一杯,任飲!真係超級抵~個熱狗大過兩隻手板,女仔的話,食到飽~ 男仔的話,啱啱好!熱狗就芥茉漿同茄汁任加,正👍🏻👍🏻 熱狗嘅包雖然有少少硬,但係唔算食唔落肚,但係腸仔就好味👍🏻👍🏻👍🏻我仲要飲咗兩杯汽水,行咗多一轉再飲多一杯,成件事好抵