2021-11-08 320 瀏覽
好少見一個套餐入面 可以揀兩樣鍋物 而且價格實惠 我地今晚既晚餐就係呢度食啦唔算好餓 兩個人share一個餐都夠飽 我地揀左龍蝦湯蟹柳鍋燒芝士炊飯- 有好香既龍蝦湯味 上面既芝士都好誘人 但係好可惜飯既調味唔夠 加上蟹柳得大約四條 存在感低 但飯量超足牛油蜜糖芥末鍋燒黑椒炸雞- 見到炸雞兩字 我對眼已經閃閃發光 炸皮偏厚身 似係鹽酥雞 雞肉講唔上嫩滑 但係配埋佢既牛油蜜糖芥末醬又唔錯 加埋炒左啲黑椒洋蔥係底 連埋一齊食呢個套餐最驚喜係佢既甜品 職員會比張單 可以享用完主食之後 後上 沖繩岩鹽焦糖donut雪糕 雖然我睇住店員用氣炸鍋翻熱 但係donot唔會過火 外脆 入面又猶如Mochi般好有咬口 同佢既岩鹽焦糖醬 & 雪糕一齊食 真係好正飲品要左杯熱黑糖菊花茶 黑糖可以自己加 呢個就無咩特別

唔算好餓 兩個人share一個餐都夠飽 我地揀左

飲品要左杯熱黑糖菊花茶 黑糖可以自己加 呢個就無咩特別