灣仔告士打道有新店,呢間Primo係主打薄餅同Cocktail等。收工就約朋友黎食番餐。侍應係英國人,好熱情介紹呢度嘅食物。既然主打Pizza、Pasta,當然就要試下。Hawaiian Pizza ($148)Parma Ham份量多,一開始以為菠蘿粒🍍係過熟所以比較深色,不過原來係菠蘿蜜餞!即係用糖水焗過,更為甜。水牛芝士🧀加上番茄醬🍅當然就好夾。作為Pizza控係大滿足的😋。Scallop, Shrimp and Bacon Carbonara ($118)煮法一啲都唔膩,但同時味道十足。有四款意粉可以揀,我地就揀左Fettucine緞帶麵,口感al dente,toppings都幾多👍🏻。Mango Panna Cotta ($62)口感棉滑,🥛奶味突出,擺盤都有啲心思。下次有機會再試埋Cocktail先。

Hawaiian Pizza ($148)

煮法一啲都唔膩,但同時味道十足。

Mango Panna Cotta ($62)
口感棉滑,🥛奶味突出,擺盤都有啲心思。

下次有機會再試埋Cocktail先。
2021-03-08