2020-10-22 27 瀏覽
正正係屋企樓下嘅薄餅店,之前已經好想試吓今日唔想煮飯,同男朋友兩個落咗樓下間舖頭試吓,除咗Pizza之外叫咗一個沙律同烤雞件田園沙律都幾大份,沙律菜都幾新鮮,爽口之餘而且好多芝麻醬蒜蓉多士屬厚身麵包,焗得香香,食落麵包麵幾鬆,不過如果可以再燶啲會更好😆見到佢呢款檸檬味烤雞比較特別,原來配上嘅係檸檬片,先將檸檬片檸檬汁壓成汁烤雞皮薄而且整得都幾Juice,切開雞下髀仲有肉汁㗎,雞皮下面嘅脂肪唔多,而且用上檸檬汁關係,食起上嚟帶點小清新,估唔到感覺又唔錯啵最後介紹的款夏威夷薄餅,6吋薄餅細細個,份量唔多,啱晒兩個人份量,而且鍾意食厚皮嘅人一定會好鍾意,佢哋嘅薄餅係厚批,新鮮熱辣焗好嘅薄餅皮邊軟身,而且芝士份量剛好,食落唔會覺得太多好膩,真心唔錯整體而言呢間舖頭嘅嘢食都唔錯,特別係薄餅新鮮熱辣食,好有驚喜!鍾意食厚批嘅人千祈唔好錯呀
正正係屋企樓下嘅薄餅店,之前已經好想試吓

田園沙律都幾大份,沙律菜都幾新鮮,爽口之餘而且好多芝麻醬

2020-10-22
  • 檸檬烤雞