2015-09-28 240 瀏覽
.............麥當勞 熱香餅餐 $15💋👍👍👍👍👍 (5分滿分).............👉👉👉極度强力 向你推介 #麥當勞#熱香餅#pancake 餐💋😚👉我中意 面包 窩夫 飯 仲有pancake 💋💋😍😍my favourite arrr👉係依個買個腸仔包都$8蚊既年代 你只要比多小小錢 就有3塊pancake同一杯熱飲/凍飲 比你 邊到揾先😌😌🙈👉我十分喜愛麥當當 所有食物我都好中意😂雖然佢被人標籤為#不健康食品 但好食就食啦 怕咩喎👉熱辣辣的#熱香餅 配上牛油 即時溶片化😍馬上變到好香😁加埋蜂蜜 誰能忍得住😛👉不過 熱香餅而家吾知係米加好多水 越黎越輕泡泡吾夠飽😂食埋扭扭粉食#蛋 同#薯餅都吾夠😢不過一陣就午餐 算吧
.............
麥當勞 熱香餅餐 $15💋👍👍👍👍👍 (5分滿分)
.............

😢不過一陣就午餐 算吧