最近比公司調了去 CWB 的分店工作, 同事都基本上戴了我去附近的餐廳太多次了, 於是上網搵餐廳食飯. 眾裏尋他 一眼就比 JK Kitchen 的食物照片吸引到. 於是在完成中午的工作後便即刻黎食野.我大約兩點多少少來到, 男侍應 (應該是老闆) 很用心咁向我地講解餐牌上的食品, 食物的照片吸引呀. 我選了 Set Lunch 入面的越式生炒飯套餐. 落了 order 後, 飲了兩啖水才有時間細心看看餐廳的環境, 呢度雖然是位處 CWB, 但由於鋪子位於樓上的關係, 氣氛都很舒服而且也不會聽到外面的嘈吵聲, 呢度好適合朋友傾計! 同埋檯凳都好企理.食野啦, 越式生炒飯套餐首先上檯, 我立刻用鼻子聞聞, 十分香哦. 我覺得呢個飯粒炒得都算乾身~我自己覺得其實好OKAY哦~ 食了幾啖之後我試下將d飯加少少撈檬汁一起吃~酸酸辣辣之後仲有點飯香~口感味覺得唔錯~ 值得推介~ 相機影相之後隔了無幾多分就差不多食完了.最後食曬所有野後, 因為感住返去幫手睇鋪, 所以唯有急急腳走了. 但是不得不提, 侍應的服務很好, 全程都有留意我有咩需要, 又肯主動加水, 態度一流.

我選了 Set Lunch 入面的越式生炒飯套餐.