餐廳: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
資訊:

2023-12-24 683 瀏覽
📍十三姨酸菜魚 (粉嶺中心) (粉嶺)粉嶺新運路33號粉嶺中心地下149-151號舖超級寒冷氣流襲港 ❄️❄️ 食返個熱辣辣嘅 巴蜀烤魚 🐠又辣又熱 暖身一流 🤪🤪 五式拼盤 最適合我哋咩都想食啲 青瓜🥒清脆 蒜蓉香解辣一流 😍豬耳、牛舌 大大份 唔算好辣 作為前菜一流 🫶🏻🫶🏻巴蜀烤魚 🐠🐠 麻辣豆花 少辣🌶️ 選用魽魚 大大條魚 超厚肉 😌😌肉質鮮嫩皮滑 ,食到啖啖肉 😆😆 配菜都多架 - 有豆腐 、薯仔🥔 蓮藕 、萵筍、 芽菜 、青瓜🥳🥳 吸晒湯汁超好味 !!烤魚附送咗 蔬菜及川北凉粉涼粉幾特別 入口軟綿綿 滑捋捋 😜😜 食完魚就可以加湯底打邊爐啦 😙😙再加多咗牛肉及蓮藕 打邊爐點少得牛肉呢 😁😁 大大碟 份量都好多架 🫰🏻🫰🏻 椒鹽小酥肉要趁熱食啊 🤓🤓 熱食外皮脆卜卜架 肉軟 🫶🏻 桂花冰粉 冰粉QQ彈彈 桂花醬甜甜哋 好清新 配合得幾好,又唔甜 😋😋
📍十三姨酸菜魚 (粉嶺中心) (粉嶺)
粉嶺新運路33號粉嶺中心地下149-151號舖

超級寒冷氣流襲港 ❄️❄️
食返個熱辣辣嘅 巴蜀烤魚 🐠
又辣又熱 暖身一流 🤪🤪

五式拼盤
最適合我哋咩都想食啲
青瓜🥒清脆 蒜蓉香解辣一流 😍
豬耳、牛舌 大大份 唔算好辣 作為前菜一流 🫶🏻🫶🏻

巴蜀烤魚 🐠🐠
麻辣豆花 少辣🌶️
選用魽魚 大大條魚 超厚肉 😌😌
肉質鮮嫩皮滑 ,食到啖啖肉 😆😆

烤魚附送咗 蔬菜及川北凉粉

要趁熱食啊 🤓🤓
熱食外皮脆卜卜架 肉軟 🫶🏻

桂花冰粉
冰粉QQ彈彈
桂花醬甜甜哋 好清新 配合得幾好,又唔甜 😋😋