2018-08-05
今晚我朋友想飲酒,但我又響公司飲左好多,所以想揾間除左酒之外,仲有其他野飲既地方。我朋友介紹左我去尖東既elia - tapas bar and restaurant 度食野加飲野。 😘上面d 燈光好柔和,唔會好似某d 酒吧甘暗。Tomato Cream Striploin CarpaccioAlmadia呢杯雖然係cocktails, 但飲落無咩酒精味甘,而已有好fresh 既青瓜味,好特別。 而已個杯身好值得影黎呃like!! 必點!!Fried Mushrooms炸得剛剛好,唔會太油。另外食落去既味岩岩好,唔會咸。Duck Cigar鴨春卷真係第一次食,我覺得唔用調味醬都好食。 Pure Frutal酒吧另外都有提供無酒精既飲品,所以唔飲得酒既朋友可以點呢杯野飲。 Flurry Churro我覺得flurry churro 有d 似中式既油炸鬼,哈哈。 配埋朱古力醬又幾夾。Cod fish with Calamari Noodle我真係第一次食魷魚面配埋滑滑既鱈魚真係好正。 鐘意海鮮既朋友必點。薯條配埋蛋汁食又幾特別。薯條一黎到個陣,熱辣辣又脆口。😍朱古力蛋糕真係幾好食,又唔會
上面d 燈光好柔和,唔會好似某d 酒吧甘暗。
Almadia
而已個杯身好值得影黎呃like!! 必點!!
Fried Mushrooms
炸得剛剛好,唔會太油。另外食落去既味岩岩好,唔會咸。
Duck Cigar
鴨春卷真係第一次食,我覺得唔用調味醬都好食。
Pure Frutal
Flurry Churro
Cod fish with Calamari Noodle
我真係第一次食魷魚面
配埋滑滑既鱈魚真係好正。
鐘意海鮮既朋友必點。
薯條配埋蛋汁食又幾特別。
薯條一黎到個陣,熱辣辣又脆口。😍
朱古力蛋糕真係幾好食,又唔會好甜。
魷魚奄列
芝士火腿多士