2023-01-16 19 瀏覽
今日放工約左閨密諗住搵間串燒食吓,過一過鋪麻辣癮!呢間串燒店好多食物選擇,每一串價錢都相宜,仲可自己選擇辣度!我地就全部都揀左小辣!🔥燒韮菜燒韭菜喺串燒店必食,識落有汁索索聲,加埋辣粉一流!🔥風琴豆卜 & 安格斯一口牛風琴豆卜燒到脆卜卜,本身以為會好乾,但係食落一啲都唔乾!安格斯一口牛燒得啱啱好,食落啲肉好嫰滑,又重牛味!🔥台灣腸 & 煙肉蕃茄串 & 雞軟骨台灣腸係有原味同黑椒味揀嘅,我哋揀咗原味,燒到個皮脆卜卜!煙肉蕃茄串係一定要試吓,煙肉燒到好香口加埋蕃茄嘅Juice,一啖一口喺個口入邊爆開,好正!雞軟骨燒到好脆,好香口!🔥燒完條茄子呢個好多人都嗌,茄子肉夠Juicy,加埋蒜蓉香蔥等配料一齊食,雖然重口味,但好好食,令人食完一啖再一啖!🔥脆皮雞中翼燒雞翼正常操作,皮脆肉嫩!🔥韓燒五花肉醬燒五花肉好好味👍🏻份量亦都好多,配埋生菜俾你一齊食冇咁溜!

🔥燒韮菜
燒韭菜喺串燒店必食,識落有汁索索聲,加埋辣粉一流!

🔥風琴豆卜 & 安格斯一口牛
風琴豆卜燒到脆卜卜,本身以為會好乾,但係食落一啲都唔乾!
安格斯一口牛燒得啱啱好,食落啲肉好嫰滑,又重牛味!

🔥台灣腸 & 煙肉蕃茄串 & 雞軟骨
台灣腸係有原味同黑椒味揀嘅,我哋揀咗原味,燒到個皮脆卜卜!
雞軟骨燒到好脆,好香口!

🔥燒完條茄子

🔥脆皮雞中翼
燒雞翼正常操作,皮脆肉嫩!

🔥韓燒五花肉