2016-01-25
好幾年前都來過大尾篤吃網燒, 不過因為遠所以都沒有來喇。今年倒數原本book 左位食自助餐, 不過又趕唔倒時間去食。所以cancel左,正心急今年的倒數到底要點樣過, 就接受提議去大尾篤網燒。原本想找最多人去的那間, 不過都full了, 就搵左呢間反正未試過,就入去試下。覺得佢比較好又方便的就是已早把食物加上了竹簽, 樣拎食物的客人方便之餘, 燒起上來都很方便。全程只有像外傭國藉的員工來執頭執尾,見倒佢都覺得辛苦。有樣東西值得一提, 其實佢張檯的設計即有個凹位將個爐放入去, 唔知咩原因, 個凹位已經冇用,仲將成個爐夜在上檯, 如果你坐係度或者生得矮少少, 其實真係會燒得比較辛苦。矮屎得得既我就係好一個好例子, 感覺不太舒服。這裡的環境也不錯, 有位置泊車都好方便。係就好似靜左D, 倒數都靜, 其實佢有播音樂既, 不過好細聲,加上根本唔會有人聽,所以我個人覺得佢整部電視會仲好, 至少D人唔洗望住個電話黎到數。食物質素:個人覺得比起別家同區出名的網燒真的有些差距, 味道上肉類的味道感覺味道一般,沒有特色。而且如圖所見, 4人一同進來送的蜆肉十分細少, 根本吃不到肉,覺得這樣還入貨有點浪費。
正心急今年的倒數到底要點樣過, 就接受提議去大尾篤網燒。
全程只有像外傭國藉的員工來執頭執尾,見倒佢都覺得辛苦。
矮屎得得既我就係好一個好例子, 感覺不太舒服。
所以我個人覺得佢整部電視會仲好, 至少D人唔洗望住個電話黎到數。 食物質素:個人覺得比起別家同區出名的網燒真的有些差距, 味道上肉類的味道感覺味道一般,沒有特色。而且如圖所見, 4人一同進來送的蜆肉十分細少, 根本吃不到肉,覺得這樣還入貨有點浪費。
飲品不夠不在話下, 其他都要加錢的, 除了入場費, 還有很多需要另加的食物和飲品費用。
至於食物款式, 一般燒物都有齊, 選擇都多, 味道也可以。看見這家店很用心的把竹簽加上食物, 覺得很好!!!
特別推介 大腸!!!! 大腸真係好好味!! 同埋肉類都好吃和多款式!! 下次都會繼續試下網燒, 不過可能就會先試下第二間再作出比較。
是個愉快的經歷!