2025-02-11
<燒烤堂> 銅鑼灣燒烤迷必試✨🔥想食串燒?燒烤堂絕對係我嘅首選🤩呢度提供多款特色燒烤菜式,從傳統到創意,樣樣都充滿驚喜。最啱同朋友一齊聚餐,仲有**生啤買一送一**優惠,邊食邊飲,開心度過一晚~🍺🔥 🍢 **特色燒烤推介逐一睇** 孜然燒蒜芯蒜芯鮮嫩,孜然香氣撲鼻,帶有微微辛香,食落爽口又惹味! 牛油蒜蓉焗金菇金菇吸滿牛油同蒜蓉嘅香氣!!明太子淮山燒淮山細滑,配上鹹香嘅明太子醬一定冇差焦糖鰻魚芝士玉子燒鰻魚配上焦糖同芝士鹹甜嘅配搭,玉子燒嘅滑嫩口感更係一絕焦糖青蘋果鵝肝多士呢個我每次嚟都必食!鵝肝豐腴香濃,配上甜甜嘅焦糖青蘋果同脆多士,味道層次豐富,超級好食!厚切鹽燒牛舌拖羅牛舌厚切多汁,燒到剛剛好熟,口感軟腍,肉香四溢! 鹽燒A4宮崎和牛呢款A4級宮崎和牛係燒烤堂嘅招牌之一,肉質鮮嫩,油脂分布均勻,簡直係入口即溶嘅享受~ 蒜蓉燒蠔蠔肉鮮甜豐滿,配上蒜蓉香氣,燒到啱啱熟,鮮味濃郁,海味控必試! 鹽燒豚肉荔枝卷豚肉包住荔枝,荔枝清新同鹹香豚肉完美結合,令人一試難忘。 柑桔咸蛋黃卷咸蛋黃香濃,配上柑桔嘅清香,鹹甜平衡,味道層次豐富!好特別蜜糖燒菠蘿燒到微焦嘅菠
🍢 **特色燒烤推介逐一睇**
孜然燒蒜芯
蒜芯鮮嫩,孜然香氣撲鼻,帶有微微辛香,食落爽口又惹味!
牛油蒜蓉焗金菇
金菇吸滿牛油同蒜蓉嘅香氣!!
明太子淮山燒
淮山細滑,配上鹹香嘅明太子醬一定冇差
焦糖鰻魚芝士玉子燒
鰻魚配上焦糖同芝士鹹甜嘅配搭,玉子燒嘅滑嫩口感更係一絕
焦糖青蘋果鵝肝多士
厚切鹽燒牛舌拖羅
牛舌厚切多汁,燒到剛剛好熟,口感軟腍,肉香四溢!
鹽燒A4宮崎和牛
蒜蓉燒蠔
鹽燒豚肉荔枝卷
豚肉包住荔枝,荔枝清新同鹹香豚肉完美結合,令人一試難忘。
柑桔咸蛋黃卷
咸蛋黃香濃,配上柑桔嘅清香,鹹甜平衡,味道層次豐富!好特別
蜜糖燒菠蘿
燒到微焦嘅菠蘿外層帶蜜糖香甜,內裡保留果汁鮮味,清新解膩🍍
🍺 生啤
仲有生啤買一送一優惠,邊食燒烤邊飲啤酒,簡直係完美組合!