2018-01-28
上網搵日式燒肉,見到有介紹,睇相d肉,刺身都好新鮮,好令。於是訂位一試。到左尖沙咀,店舖地址都易搵,上到去坐低,店員話因爲訂座所以送一板海膽,顏色唔太好,不過送既就唔好要求咁多。到開場肉送泥,嘩!點解同我睇相差咁遠,肉細細片,d色霉霉黑黑咁,仲已經林左。多麼的不新鮮!同平時個d2百蚊任食差唔多!但佢收3百幾蚊的!見到咁已經覺得今舖中伏了!肉好多都細細片細細條,燒完真係得反條肉絲🙄咁刺身是ok的,質素不差,款式都唔算少飲品是要每位加$30(what!!!)無酒精飲品如果飲酒就加$50,可以任食sake.如果會飲酒的話就抵,可惜我地是唔飲的,咁唯有加三十個大洋飲可樂吧!🤦🏻♀️除左燒肉,刺身外我地都無無咩食其他野,唔抱期望試了,有生菜夾下肉就算。到最後反而覺得燒菠蘿先係日最好食既.....甜品無。連雪糕都無杯。待應態度是做又36,唔做又36。有時會時運高睇唔到。成日問介唔介意夾埋舊燒肉落爐,因為佢想收左個碟,成爐都滿左了,仲點夾落爐!點解唔問我地:你地介唔介意生食食左去?因為我想收左隻碟。🤣最後埋單人均消費$360咁既價實情唔值✋🏻無下次了,伏已中
但佢收3百幾蚊的!
見到咁已經覺得今舖中伏了!
肉好多都細細片細細條,燒完真係得反條肉絲🙄
咁刺身是ok的,質素不差,款式都唔算少
飲品是要每位加$30(what!!!)無酒精飲品
到最後反而覺得燒菠蘿先係日最好食既.....
甜品無。連雪糕都無杯。
最後埋單人均消費$360
咁既價實情唔值
✋🏻無下次了,伏已中