餐廳: 焼肉 焰
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
朋友生日🎂緊係要食餐好慶祝一下🥳黎左屯門市廣場*燒肉 焰*一坐低~店員送上餐前沙律🥗 可以無限添加單點了幾項菜式🤩🤩店員可能見我地兩個女仔都主動問需唔需要幫我地燒當然要啦🤣*和牛牛柳 $298 油花分佈均勻整塊燒熟後,店員剪成條狀食落入口即溶店員建議沾上岩鹽食更帶出牛味*大八爪魚腳$278絕對有驚喜💗刺身級別八爪魚🐙無店員幫手燒都唔知點先燒到7成熟🤣燒熟後帶股焦香味,滿鮮味👍🏼不需加任何調味都好好食😋爽口彈牙*龍蝦尾2隻 $238店員先燒泡菜蒜蓉、牛油。龍蝦尾相當大隻食落啖啖肉,配上醬汁相當香口惹味👍🏼好食————————————————————總結:整個用餐體驗超好👍🏼店員服務、每道菜講解得好專業,每燒完一道菜會換鐵板 對食材尊重👍🏼下次我會再來的🤟🏻
朋友生日🎂緊係要食餐好慶祝一下🥳
黎左屯門市廣場*燒肉 焰*

一坐低~店員送上餐前沙律🥗 可以無限添加

當然要啦🤣

*和牛牛柳 $298
油花分佈均勻
整塊燒熟後,店員剪成條狀

食落入口即溶
店員建議沾上岩鹽食更帶出牛味

*大八爪魚腳$278
絕對有驚喜💗刺身級別八爪魚🐙無店員幫手燒
都唔知點先燒到7成熟🤣

*龍蝦尾2隻 $238
店員先燒泡菜蒜蓉、牛油。龍蝦尾相當大隻

食落啖啖肉,配上醬汁相當香口惹味👍🏼好食
————————————————————