2022-07-12
最好既方法就係收工食餐好既🤣成日以為青衣無啖好食,但今次試左間燒肉放題又幾好🤤今次試左「松」放題,即係美國SRF安格斯和牛放題,四百幾蚊有和牛食,超值!💯一坐底就上左「雪之燒肉盛」高級既肉😆一枱只限一份🥺入面有日本佐賀和牛、美國安格斯牛板腱、和牛一口牛、牛小排⋯油花唔錯😋正正子😜任食menu中,我最鍾意😚骨付牛肋肉:好似牛仔骨咁,原味食到肉香,骨邊邊既肉特別香特別有口感❤️🔥 加少少岩鹽仲正~美國上級牛肋肉(辛味醬汁)超惹味!而且係唔會搶走牛肉既油花香味🥰🥩日本泡菜豚肉燒🐷都好推介,配泡菜可以解膩,唔會覺得好肥豬肉咁🤣第一次食雞爽肉原來口感都好得意,係雞肉嘅質感但係又比平時嘅雞肉多咗一種爽脆嘅口感👍🏻推介大家試吓😛💢💢💢仲有甲羅燒😱平時食一個都好貴但呢個餐竟然包埋任食🙊太佛心💯蟹膏好香好香,我用嚟配飯食一流🦀🍚鹽燒牛油帶子、牛油煮蜆encore左5次🤣絕對冇失望,牛油分量俾得大方,又有錫紙兜方便燒,啖啖肉得來又鮮甜❤️🔥蘆筍苗、珍珠筍、牛油粟米、燒菠蘿、甜薯🌽🍠🍍零技巧,容易燒,又香又甜又好味🤣當中我最鍾意燒菠蘿,好甜又爆汁🤣成晚係咁食,食到勁飽😌😝仲有飲品櫃甜品櫃雪條櫃任君選擇🧃🍵呢
成晚係咁食,食到勁飽😌😝仲有飲品櫃甜品櫃雪條櫃任君選擇🧃🍵呢間餐廳仲有得打邊爐,有機會要返兜再試🤪