2023-04-10 215 瀏覽
店員超級友善,好主動介紹餐廳套餐,燒肉放題真心好高質素,不論熟食冷盤肉類蔬菜選擇都好多,推介炸雞軟骨,即叫即炸至靚靚金黃色,外脆內軟,口感爽脆,有枝豆任食好開心,好有日本feel,主角燒肉必點壽燒牛肩胛肉,一片片脂肪比例分佈非常平均,雪花般既牛肉片,加啲岩鹽同燒汁一齊食,完美啊個口感,牛味濃郁,隱約有啲壽喜燒汁既甜味,封門柳係另一種必點,牛柳質感較嫩滑,入口多汁,口感鬆軟,我個人覺得最讚係佢哋有雞皮串,好少燒肉放題有雞皮,見到真係超開心!鹽燒又得汁燒又得,燒到微焦香脆好好食,中意飽肚食飯推介溫泉蛋紫菜拌飯,好香既麻油飯味道一流,埋尾食杯士多啤梨既Häagen-Dazs做完美既句號,大滿足🥰🥳