2022-03-05
呢間鋪頭位置 :九龍尖沙咀漆咸圍2-4號 金時商業,即韓國街嗰邊呀!今日我同朋友兩個人黎左尖沙咀{串}食串燒,朋友話新開但已經食過,今次短期入再食~~佢地細細間店(始於在尖沙嘴~貴租?!)但係食物種類好多 😍仲有手寫推介D字勁得意~而且價錢又唔算貴!仲要即叫即刻燒🤤一黎我地就叫左燒雞中翼😍係由生燒到熟架!所以要等一陣,一坐得就叫就啱啦!之前食過出邊好多都係一早燒熟左...之後再燒番熱俾客人..但係呢間係由生燒到熟!真係值得一讚🤤🤤甘就可以皮脆肉又保持到肉汁!真心好正!自己成日覺得,串燒店,睇燒雞翼就睇到功架~!我地2 個女仔都算叫好多野食!我地仲叫左燒雞肉,燒牛,燒台灣腸,燒雞皮,燒蠔,燒瓜,燒芝士腸等等,過左一個無肉不歡既串燒😆😆😆全部都好好食!仲有特別一提佢地既自製汁🤤不得了~辣辣地好頂癮~蒜蓉雜菇叫做平衡下我地咁多肉!但有落牛油同埋蒜蓉,大大兜,都係邪惡😂🤣
而且價錢又唔算貴!仲要即叫即刻燒🤤
甘就可以皮脆肉又保持到肉汁!真心好正!
自己成日覺得,串燒店,睇燒雞翼就睇到功架~!
仲有特別一提佢地既自製汁🤤不得了~辣辣地好頂癮~