餐廳: 太興 (富榮花園)
資訊:

餐廳: 太興 (富榮花園)
資訊:

2021-06-21 202 瀏覽
附近餐廳都無邊間奶茶得,有間飲得過,但又唔想食佢啲茶餐突然就諗起太興奶茶應該有保證實無死最近天氣實在太熱,日日都三十幾度真攞命,超想飲個凍奶茶多奶爽一爽入到餐廳,冷氣夠涼,大量卡位,闊落好坐舒服,成個人都已經爽左一半叫左兩個茶餐燒鵝湯米$40凍奶茶多奶加$3燒鵝香,肉質新鮮有鵝香,超正,湯米既湯夠熱夠味,食左個人好舒服,最怕食湯粉啲湯唔凍唔熱不知所謂,係略嫌個米粉腍左啲雪菜鵝絲炆米$52呢個味道都算OK,但鵝絲比較少,同埋比較濕凍奶茶就不過不失啦,一般茶餐廳水平,我諗下次都係叫冰鎮穩陣兩人埋單$98
附近餐廳都無邊間奶茶得,有間飲得過,但又唔想食佢啲茶餐
突然就諗起太興奶茶應該有保證實無死
叫左兩個茶餐

燒鵝湯米$40凍奶茶多奶加$3

雪菜鵝絲炆米$52

呢個味道都算OK,但鵝絲比較少,同埋比較濕

凍奶茶就不過不失啦,一般茶餐廳水平,我諗下次都係叫冰鎮穩陣

兩人埋單$98