fafafoodie 叫左2個小食同2個pasta share😀😀#吉列墨魚餅 🦑❣️墨魚餅炸得好脆,入面有勁多墨魚粒‼️‼️有別一般用墨魚膠整既墨魚餅😍仲有個芝士醬俾你點🧀🧀HKD58#烤檸檬雞槌 🍗❣️雖然話烤,但似係炸或者氣炸🤔皮脆肉嫩~好重檸檬味😲😲🍋🍋配雞槌又幾清新🥰HKD58日本帶子明太子扁意粉 🍝❣️日本帶子煎得夠香,但偏熟少少🙈扁意粉夠Al Dente ☺️明太子醬汁惹味😋包裹住每一條意粉😗HKD158#WM焗安格斯牛肉醬千層麵配薯蓉 🍲呢個等得最耐先到,新鮮熱辣焗起,食到最後一刻都仲出緊煙🤣🤣拉絲芝士,千層麵,肉醬加薯蓉多重口感~~我會鐘意啲千層麵硬返少少😜HKD88佢既主食仲可以加$38轉套餐,有餐湯、沙律、吉列蠔、飲品~加一服務費WM Cafe大埔#fafafoodie_大埔

#吉列墨魚餅 🦑❣️

日本帶子明太子扁意粉

#WM焗安格斯牛肉醬千層麵配薯蓉 🍲
HKD88

WM焗安格斯牛肉醬千層麵配薯蓉

佢既主食仲可以加$38轉套餐,有餐湯、沙律、吉列蠔、飲品~

加一服務費
WM Cafe