2023-08-20 785 瀏覽
收藏咗呢間店舖都好耐, 終於一次機緣巧合下成功可以試吓。 其實主打好多人都係幫襯買Pizza為主但係偏偏對依間嘅doughnut 有極大嘅吸引力。 依間嘅冬甩有總共八款口味,這口味都相當特別,例如lemon tart flavour,banoffee pie等。 岩哂中意試新野既人。 而我就簡左「Oreo chocolate 」味($38) 。 由於冬甩係即叫即整, 職員都會同你講番大概要等幾耐。 大概10-15分鐘就出爐,職員會俾多幾張紙巾你 提議你趁新鮮食, 同埋小心燙口 , 因為真係會爆漿好熱未食已經見到有啲漏漿🤪一食落去真係爆漿好彩有心理準備。 Oreo同朱古力好夾, 但預番都幾甜。 因為新鮮關係 冬甩都幾鬆軟同好香

未食已經見到有啲漏漿🤪一食落去真係爆漿
Oreo  chocolate  doughnut
15 分鐘 (外賣自取)
Oreo  chocolate  doughnut