2022-11-04
今次齊齊訂了klook陶源酒家任食90分鐘大閘蟹!見網上評價都唔錯,啲蟹都幾多羔,唯一見到comment話上菜較慢,自己親身去到,的確人手唔係咁足!雖然啲蟹好細隻,但好彩都幾多羔,整體食物質素都唔錯👍但因為安排有啲混亂,限時但啲嘢又唔及時到,成日要崔崔趕趕咁,所以感覺似打仗!😅除咗食蟹之外,都有不同任食小菜,最鍾意係生炒糯米飯,每人一隻鮑魚都唔錯,片皮鴨都幾好,但因為等得耐,所以都係食得兩轉,而最後嗰轉啲薄皮已經變得硬身了,包落去隻鴨就算靚都失咗分!週末要額外收費,而且講明每人包括一隻蟹粉小籠包,我哋四人,最終到時間都只係送上兩隻,所以朋友覺得唔係咁抵食!綜合以上,收取服務費但又混亂,就算嘢食唔錯,每人六百幾就唔再回頭了!