2021-07-24
2082 瀏覽
🇭🇰TMK Rap & Rolls·呢間我地上次經過見到佢裝修幾rock & roll 所以一路想試下 不過佢walk in要等比較耐 所以大家記住要book檯先阿😈😈·2-course lunch $148 l three-course lunch $168·Katsu-san l To Tuna (+$10)前面個個係一個吉列豬扒丼黎既 佢個吉列豬扒真係即炸 個皮好薄 唔錯 不過佢呢個無跟醬我自己覺得乾左少少 我地一路食一路勁想要個日式豬扒醬🤣🤣之後佢下面個base係一半飯一半椰菜絲 口感好好 而且我好中意佢撈左魚露既壽司飯 味道超清爽😎之後佢吞拿魚個個我就無咁中意 佢個吞拿魚係燒到全熟咁 我自己麻麻地個口感 之後呢個全個都係沙律底黎既 幾健康 不過食到最後會有D牙骹軟😂😂 ·rap & rolls hamachi (+$28) l poppin' ice cream佢個刺身個魚都新鮮既 而且佢配埋D炸左既quinoa 口感唔錯 不過我自己覺得佢片得有D太薄 如果厚翻少少就好keke😙之後佢個poppin' ice cream好似一座雪山仔 咁好可愛 而且味道都好特別 我地好中意🗻
Katsu-san l To Tuna (+$10)
rap & rolls hamachi (+$28)
佢個刺身個魚都新鮮既 而且佢配埋D炸左既quinoa 口感唔錯 不過我自己覺得佢片得有D太薄 如果厚翻少少就好keke😙之後佢個poppin' ice cream好似一座雪山仔 咁好可愛 而且味道都好特別 我地好中意🗻佢個爆谷仲係熱辣辣既 有少少紫菜 唔錯 之後佢個雲尼拿雪糕加左橄欖油超滑 質感好好 而且雪糕本身都好好味 好值得試下🤩🤩
#rbyeat
#rby西餐