2015-08-18 2542 瀏覽
前日去荔園之前係IFC 見到一間好特別既店,原來係人氣爆燈好出名既Garrett Popcorn,於是就試一試la~~~Wah!真係花多眼亂,全店有成8種口味7種唔同既size,當我諗緊買邊款之際,店員好快就遞左幾款爆谷味道俾我嘗試,仲話可以mix 3款tim~~~真係好服務。我試左咁多款,杏仁焦糖脆脆同夏威夷果仁焦糖脆脆都係我最愛,就呢2款la~~~雖然係紙袋包裝,但絕對唔馬虎ga~~紙袋夠厚,唔會令到成手油淋淋,再加上有鐵線封袋口,令到d爆谷唔會咁容易淋sin。一開個紙袋,好香ar….急不及待咬左一粒夏威夷果仁先,大大粒夏威夷果仁(杏仁同樣咁大粒),爆谷仲係暖、脆口ga~~~厚厚外層香濃既焦糖同樣咁香脆加埋牛油既香味,簡直食完一粒又一粒,非常惹味,食到停唔到口,份量亦好足。

杏仁焦糖脆脆同夏威夷果仁焦糖脆脆
外賣自取