2023-11-02
烏蠅館🪰一入到舖頭已經覺得非常肚餓,就決定先嗌小食,最後就決定試川式芫茜蠔仔紅油水餃(4隻)同埋蒜泥白肉食🐷,芫荽蠔仔紅油水餃🥟入面嘅蠔仔都幾大隻同鮮甜,配埋紅油非常惹味!然後就黎到重頭戲烤魚啦!我哋今次揀咗清江魚,口味就揀咗招牌香辣烤魚!🐟🐟清江魚肉質結實肥美,而且味道鮮甜,配埋佢哋使用超過三十款式材料整出嚟嘅香辣汁,令到烤魚倍添風味😋😋😋鍾意食烤魚嘅真係一定要黎試吓!✅✅至於烤魚嘅配菜方面,我哋就揀咗脆脆午餐肉、娃娃菜、海帶苗、濕炸枝竹等等~全部有香辣汁加持,全部都非常好食😆😆甜品方面梗係要試吓有特色嘅爆醬紅糖糍粑、黑糖桃膠鮮奶同埋玫瑰蜂蜜桃膠加奶蓋🍯!❤️❤️紅糖糍粑聽吓熱辣辣,煙煙韌韌咁非常有咬口!黑糖桃膠鮮奶淡淡真材實料,仲有養顏嘅功效,飲多幾杯都唔怕🫶🏻🫶🏻