2021-09-14 822 瀏覽
▪️ Doughnuts 💲60/3Nutella + Matcha + Condensed Milk & Peanut Butter 想試呢種賣相好似莎翁咁既冬甩好耐,bookmark左有好幾間🤭雖則呢間唔算係最出名,但都有一共六種口味😎即叫即炸既關係,就算得我一個客都等左十分鐘左右🙈不過攞上手就真係熱辣辣,食落都頗為鬆軟,外層係滿滿既糖粉,入面漲卜卜好多醬勁爆餡,睇相應該都感受到嗰種澎拜感😍榛子朱古力既配搭實在係太classic,好難會唔好食🍫抹茶係採用宇治抹茶,甘甘地唔會太甜🍵而奶醬既煉奶同花生醬比例一比一夠平均,會有少少中西合璧既感覺,確實幾有驚喜😚整體大滿足,已經想再encore,仲想試埋佢既pizza🍕🔎 整體評分(8/10)
▪️ Doughnuts 💲60/3

Doughnuts

🔎 整體評分(8/10)