我哋揀咗午市嘅放題啦 非常失望 熟食做得唔錯嘅 最好食係炸物 好食歸好食 但係一來就比一大盤我地 跟住我地點一個紫菜飯 佢比左兩碗 第一次硬食左 第二次我地出聲話 冇點到肉 佢就比左一大碟肉我地 我地同佢講冇點到 店員堅持話有點到 之後我地就心諗算啦 但過左幾分鐘店員冇啦啦又行過來 粒聲唔出 拎走我地碟肉 比隔離枱 完全唔知咩事 好彩冇食到姐冇服務就算啦 都唔介意啦 最過份係個爐 爐細都算啦 仲要係壞嘅一開波個個爐係完全冇火 之後佢換左一次 就係勁大火 又調較唔到 火勢勁猛  未見過咁勁火力 基本上 放肉入去整快燶 或者痴底   舊舊肉都係黑蚊蚊既成餐韓燒都冇食到咩 幾多肉都冇用 都燒唔到 最後都係食下熟食 算數  下次都唔會呢食呢間野 真係好伏下 旺角好多燒肉店 真係大把選擇

2022-06-17
10 分鐘 (堂食)