2020-01-05
我又來打咭,今次一早打電話📲比老闆,訂一點特別比較少有的海鮮🐟🦐🦑🦀🦞,我哋今次預咗一圍枱6仟元,圍起上來每人$500,老闆介紹了以下菜單比我們:父親大人生日飯菜單😋😋😋加拿大象拔蚌刺身白灼九節蝦🦐白灼墨魚🐙黃皮老虎斑🐟清蒸特大大連鮑魚巨型凍花蟹🦀上湯龍蝦伊麵🦞白灼跳螺糯米飯魚湯郊外油菜生果盤今次試吓九節蝦🦐雖然細隻但非常鮮甜彈牙有蝦味,老闆話新鮮九節蝦原來比較少有的,唔怪之得我老公今次大讚話好味😋啦!今次試了非常回味。白灼跳螺又係好鮮甜,好特別我第一次試食,條魚黃皮老虎斑不得不提非常少有的,非常好味、好滑師傅蒸魚一流。加拿大象拔蚌刺身、清蒸特大大連鮑、上湯龍蝦伊面、糯米飯,這幾道菜保持水準,我們今次非常滿意,還有我們帶了一個生日蛋糕🎂,老闆好好,沒有收我們切餅費,還幫我們影相📸️,服務員好好,令我們感到賓至如歸感覺🥰,我父親大人👨🏻食得非常開心,下次我們一定會再來
父親大人生日飯菜單😋😋😋
加拿大象拔蚌刺身