2015-07-05 638 瀏覽
適逢父親節,本想同父親大人飲個舒舒服服既下午茶,點知去到邊都鬼死甘多人,貢下貢下就比我見到呢間東海,見等位人唔多,所以就試下佢啦!等左大概5分鐘,接待小姐好有禮貌帶住我地入坐,本以為酒樓環境應該好嘈,點知都幾寧靜.入門口時,因為見到好多燒味掛左係到,所以叫點心時我們特意叫左紅燒乳鴿皇,另外叫左香滑麻蓉包,蟹皇燒賣,合桃义燒批,翡翠帶子腸,蔥花炸兩腸粉,泰式鳳爪.最受大家歡迎既,當然係紅燒乳鴿皇,翡翠帶子腸及泰式鳳爪,乳鴿即叫即整,熱辣辣之餘,仲唔會係番熱.翡翠帶子腸嗒嗒帶子,加埋醒胃泰式鳳爪,酸辣適中,連平日識飲識食既爸爸都比整體滿意分. 不過唯獨麻蓉包略欠油水函料較乾.
蔥花炸兩腸粉
香滑麻蓉包
蟹皇燒賣
紅燒乳鴿皇
2015-06-21
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
父親節