2024-06-18
啱啱父親節正日 我哋去咗Tong Wong買咗兩件小蛋糕幫爸爸慶祝 順便仲買咗盒雪茄曲奇俾爸爸做禮物🎁🥃V.S.O.P 焦糖朱古力慕絲蛋糕呢個蛋糕造型超獨特 酒樽賣相好吸睛👀 朱古力焦糖香橙慕絲再加上榛子金磚蛋糕餅底多層口感超豐富🤤 香滑濃郁嘅海鹽焦糖配埋嫩滑細膩嘅焦糖忌廉 食落真係好有幸福☺️感覺 🥰🌹 朱古力紅桑莓蛋糕紅色玫瑰花造型望落好高貴😍 蛋糕上面加咗金箔 內餡係紅桑莓忌廉同紅桑莓蜜餞 味道酸酸甜甜🥰 配埋布朗尼蛋糕同朱古力慕絲 朱古力味好濃郁 配埋朱古力牛油脆底 口感真係超豐富!💫雜錦雪茄呢款雜錦雪茄蛋捲一共有4款口味(紅桑莓朱古力雪茄 X 3 、咖啡爆炸雪茄 X 3、開心果雪茄 X 3、朱古力爆炸雪茄 X 3) 雪茄蛋捲外脆內軟 配埋唔同口味真心有驚喜 特別係爆炸糖口味😆 Noah最中意紅桑莓朱古力雪茄口味 店舖仲有好多禮盒同埋各款造型超別緻嘅大小款式蛋糕 全部都好有心思同埋做得好出色!送禮自用都真心一流💕
🥃V.S.O.P 焦糖朱古力慕絲蛋糕
🌹 朱古力紅桑莓蛋糕